If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.9.5 | Sytist Manual | Sytist Articles 

Exrternal Link In Homepage Does Not Work

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Ko van Leeuwen
27 posts
Tue May 18, 21
4:14 PM
What ever I put in the field, the homepage will be shown instead of the external link page. I want to link to a section and not use the homepage.

Best Regards,
Ko van Leeuwen
Tim - PicturesPro.com
13572 posts
admin
Wed May 19, 21
4:53 AM
The external link option doesn't work for the homepage. Not what it is used for and I just should remove it for the homepage but it is just there because it is available for other pages.

Use the featured content option for the homepage to display galleries on the homepage.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
27 posts
Wed May 19, 21
5:41 AM
Well, that has been a waste of time. Maybe you can place a warning?

The featured content option does not work either. It shows nothing. Besides that, I cannot see the names in the pop-up because the pop-up is not wide enough. And I do like the long names ;-)

The featured content option mentions to do it in the Page Designer. So I did with element Dynamic Content. But then the designer says it has no data found in the section I choose.

My wanted endresult is a mainpage with sub-categories. This can be the homepage or the mainpage of the section. This is a public section. I have more sections, but they are strictly private.

Best Regards,
Ko van Leeuwen
Tim - PicturesPro.com
13572 posts
admin
Wed May 19, 21
10:21 AM
The featured content does work. Perhaps you change the homepage layout which would make it not work. I can't do anything about long titles.

You can do this to redirect the homepage to another page.

Site Content -> Manage Home Page

-> Embed Video or Code

Add this code:


location.href="https://www.somewebsite.com/clients/";


Replace https://www.somewebsite.com/clients/ with the URL of the page you want it to redirect to.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
27 posts
Wed May 19, 21
3:11 PM
Changes to the Homepage layout could be the problem, but when I use another template the Dynamic Content element still says 'No data found xxx'. That is on all sections except a FAQ section.

The Embed code does not work. It is seen and showed as text.

With < and > it looks like bad code.


Best Regards,
Ko van Leeuwen
Edited Wed May 19, 21 3:17 PM by Ko van Leeuwen
Tim - PicturesPro.com
13572 posts
admin
Thu May 20, 21
3:49 AM
Sorry, the code to add should be:

<script>
location.href="https://www.somewebsite.com/clients/";
</script>


And the display layout for the homepage in the "Billboard, Page Display Layout, Max Width & Theme" section should be set to homepage for the featured content to work.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
27 posts
Thu May 20, 21
5:12 AM
Many Thanks Tim. Now it works.

And the display layout was not Homepage but pointing to my own layout. I think I did this in the past when searching for a visual model.

Again, many thanks,
Ko van Leeuwen
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2021 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close