If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below. Sytist Manual | Sytist Articles | Facebook Page.

Problems After Update

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Wouter Ghijs
Mon Aug 21, 17
11:21 AM
After the last update of systist (2.3.2) there are all kinds of problems with the website. Facebook link takes a big piece of the page, Layout is chaotic, This image remains continuously in the page.... Before everything went perfect. Now it runs everything wrong.

Wouter
Attached Photos
Tim - PicturesPro.com
admin
Mon Aug 21, 17
12:57 PM
Looks like some additional CSS you have added to a page display layout has been cut off which is causing the problem. I can't tell which though.

This part:

.hero-slider-zoom .slide {
position: relative;
background-size: cover;
background-position: center;
background-repeat: no-repeat;
height: 100%!important;
}

.owl-item .appear-into-position {
opacity: 0;
-moz-opacity: 0;
-webkit-opacity: 0;
filter: alpha(opacity=0);
-ms-filter: "progid:DXImageTransform.Microsoft.A


There is no closing bracket at the end of it.

First try editing your theme and saving. If that doesn't fix it, check the CSS code for the page display you added.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Wouter Ghijs
Mon Aug 21, 17
2:38 PM
Thanks for your reply.
Everything runs error since the last update.
I didn't add any CSS.
Is there any possibility to redo the update?

Wouter
Tim - PicturesPro.com
admin
Tue Aug 22, 17
6:10 AM
It's not the update. It's the CSS code you have added as I described above. Have you tried resaving your theme?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Wouter Ghijs
Tue Aug 22, 17
2:24 PM
Tim,
Thanks for your reply.
I placed closing bracket at the end of the CSS code.
But the problem is not solved : https://www.fotograaf.gent/klanten/
The heading (and the gallery-layout) has changed since the update. I have not changed to the theme or CSS.

Wouter


Wouter Ghijs
Wed Aug 23, 17
5:14 AM
Tim,
This message appears at the bottom of every page : Loading more pages - loading more photo's.
How do I get this solved?

Wouter
Attached Photos
Tim - PicturesPro.com
admin
Wed Aug 23, 17
7:17 AM
It is still the same problem as before. There is a ton of added CSS to one of the page display layouts, and it is getting cut off for some reason.

You will need to email me the link to your Sytist admin with the username and password so I can investigate.

Is there a need for all of the additional CSS?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com

Loading more pages
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 
©2003 - 2017 Grissett, LLC. All Rights Reserved.
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close