To post a new support question, click the Post New Topic button below.
Current Version: 4.9.4 | Sytist Manual | Common  Issues | Feature Requests

Please log in or Create an account to post or reply to topics.
You will still receive notifications of replies to topics you are part of even if you do not subscribe to new topic emails.

Upload Issues

S
56 posts
Tue Jul 02, 24 3:56 PM CST

I'm currently unable to replace image files on an order, or upload to a gallery. I'm just getting a never-ending multi-coloured loading stripe at the top of the screen. My dashboard is also missing everything except the top stats bar and the alerts panel.

A
43 posts
Tue Jul 02, 24 5:13 PM CST

I'm having the same dashboard issues. Just a blank page with the stats bar and alert panel.

S
56 posts
Tue Jul 02, 24 8:17 PM CST
Angie Duncan wrote:

I'm having the same dashboard issues. Just a blank page with the stats bar and alert panel.

Have you been able to upload anything today?

A
43 posts
Tue Jul 02, 24 8:48 PM CST

I haven't as I don't have anything to upload, but I am getting orders coming through.

This reply was deleted.
I
29 posts
Tue Jul 02, 24 9:02 PM CST

Same thing here, did the update today as there was a warning message about an out of date PHP version. After the update, trying to upload images produced a spinning circle that doesn't end.

Edit: Also tried to create a backup of the DB, that didn't work either. Looks like possibly a CHMOD issue?

Edited Tue Jul 02, 24 9:05 PM by Iwona
S
56 posts
Tue Jul 02, 24 9:32 PM CST
Iwona wrote:

Same thing here, did the update today as there was a warning message about an out of date PHP version. After the update, trying to upload images produced a spinning circle that doesn't end.

Edit: Also tried to create a backup of the DB, that didn't work either. Looks like possibly a CHMOD issue?

Hmmm... I think I just did the update yesterday too and this is my first attempt at an upload since then.

V
3 posts
Tue Jul 02, 24 10:59 PM CST

I'm having the same issue, hopefully it can be resolved soon.

S
9 posts
Tue Jul 02, 24 11:52 PM CST

I"m facing the same issue too!

16,437 posts (admin)
Wed Jul 03, 24 12:53 AM CST

One of the server upgrades happened before I expected and this is being fixed right now. If upload or admin homepage isn't working for you yet it will shortly. 

Sorry for the inconvenience.

Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com
My Email Address: info@picturespro.com
A
43 posts
Wed Jul 03, 24 2:41 AM CST

thanks Tim, it looks like its back on my end.

S
9 posts
Wed Jul 03, 24 4:09 AM CST

Hi Tim, still not working.

16,437 posts (admin)
Wed Jul 03, 24 4:34 AM CST

Try again now. Had to make some tweaks.

Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com
My Email Address: info@picturespro.com
13 total messages
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
This post has been viewed 137 times
Category: Error
 
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2021 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close