If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.8.4 | Sytist Manual | Sytist Articles 

Links Not Working

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Amy Sprunger
22 posts
Wed Mar 31, 21
10:54 AM
Good Afternoon, Tim,

Suddenly the links are not working to my site. Clients (and myself) can log in, but once a link is clicked after logging in nothing happens. The links that I am referring to are under section My Account.

On my end I have tried different browsers and have also logged out and logged back in. Any insight you have would be greatly appreciated.

Thank you,

Amy
Tim - PicturesPro.com
13398 posts
admin
Wed Mar 31, 21
11:43 AM
I created an account on your site and everything works for me. Screenshot specifically what links.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Amy Sprunger
22 posts
Thu Apr 01, 21
8:07 AM
Hi Tim,

Thanks for the speedy reply. I have attached a screen shot for you. The entire column under My Account won't allow me to click.

I have tried the following browsers: AVG, Firefox, Google Chrome, Explorer and Microsoft Edge. I have also tried this on my husband's computer at our home so it was a completely different internet connection and computer. But still no luck at all.

Any insight you have would be really appreciated.

Thank you,
Amy
Attached Photos

Tim - PicturesPro.com
13398 posts
admin
Thu Apr 01, 21
10:45 AM
I really have no idea. It works fine for me in Chrome and Firefox. I don't see any elements that might be hiding over it that would cause that.

Do the menu items change colors when you mouse over them?

Attached Photos

 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Amy Sprunger
22 posts
Thu Apr 01, 21
5:08 PM
The page will either freeze and turn grey. Or it will allow me to click on any of the links and it acts like it will open but just keeps 'thinking'. I tried on my mother-in-laws computer today to and had the same issue. I am truly stumped and don't know what to do.
Vance Birno
177 posts
Thu Apr 01, 21
7:26 PM
I was going to ask you if you are hosted on bluehost, and i can see you are. I had nothing but problems with them, i left them a few years ago and glad i did. My best advice is to dump bluehost.

Vance
Amy Sprunger
22 posts
Thu Apr 01, 21
7:30 PM
I have had Sytist for several years and have had zero issues. And have had zero issues otherwise with Bluehost. I appreciate the insight but I don't think this is the problem.
Vance Birno
177 posts
Thu Apr 01, 21
8:04 PM
Well all i can say is what you described above was the first thing that started happening to me, then it escalated from there, pages not accessible, simple graphic file upload errors and more. Good luck.
Edited Thu Apr 01, 21 8:04 PM by Vance Birno
Tim - PicturesPro.com
13398 posts
admin
Fri Apr 02, 21
7:06 AM
Open the developer tools in Chrome or Firefox (F12).

Go to the My Account section and click on those menu items.

Look in the console section like in the screenshot. Is there an error which will be in red?

You may have some sort of anti virus interfering too. I have not been able to replicate a problem.
Attached Photos

 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Amy Sprunger
22 posts
Mon Apr 05, 21
8:05 AM
Tim,

Thank you for checking into all of this for me. I appreciate the time you've taken to help.

When I did your last suggestion I did see an error in red. So I'm thinking that that's the issue. I'll get my IT help on it.

Have a great day.

Amy
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close