If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.6.1 | Sytist Manual | Sytist Articles 

'save Changes' Button Over Form

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Ko van Leeuwen
13 posts
Mon Nov 18, 19
4:37 PM
Bar with 'Save Changes'-button over the config screen. Result is I cannot change my footer. See image.

Best Regards,
Ko van Leeuwen
Attached Photos

Tim - PicturesPro.com
12060 posts
admin
Tue Nov 19, 19
6:34 AM
Well, that's a new one. Maybe you have some code wrong in the header. If you change the "how to edit your header & footer" option to plain text, does it make a difference? (that option ins in your screenshot).
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
13 posts
Tue Nov 19, 19
7:58 AM
Nope!
That does not help.
See printscreen.
And by the way: This problem exists at more (all?) pages with a 'Save Changes'-button.
Ko van Leeuwen
13 posts
Tue Nov 19, 19
7:59 AM
Forgot the printscreen ;-)
Attached Photos

Tim - PicturesPro.com
12060 posts
admin
Tue Nov 19, 19
9:54 AM
I don't know how that is even possible. Might be something in your browser. Can you try it in another browser?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
13 posts
Tue Nov 19, 19
11:46 AM
Done. In Opera and Internet Explorer there is no problem.
So for Firefox I will start with removing the history. If that does not work I'll have to think about another solution.
Ko van Leeuwen
13 posts
Tue Nov 19, 19
12:36 PM
Removing history and cookies in Firefox did not help.
Tim - PicturesPro.com
12060 posts
admin
Wed Nov 20, 19
5:53 AM
I have checked several installations in firefox and don't see that issue. Log into the demo admin and see if it does the same this:
http://www.sytist.net/sy-admin/

I suspect it is some sort of add-on in your firefox or perhaps an anti-virus+firefox.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Ko van Leeuwen
13 posts
Wed Nov 20, 19
8:26 AM
Hmm, that makes me not happy. But I will give it a try. And maybe re-install Firefox.
I will let you know if I find something.
Ko van Leeuwen
13 posts
Wed Nov 27, 19
4:20 AM
So I did a complete uninstall of Firefox and then installed it fresh. And the problem is solved!
Among with some other issues with other websites.
The downside is that I do not know what part of Firefox was causing the problem. Sorry for that.
Tim - PicturesPro.com
12060 posts
admin
Wed Nov 27, 19
10:44 AM
At least it is resolved now.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close