If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.6.1 | Sytist Manual | Sytist Articles 

Glitch

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Rose Schaller
10 posts
Sat Sep 28, 19
8:39 PM
My client just called me.

When she uses the link inside the email letting her know the gallery is working she gets invalid password when putting in correct password. I also tested and got the same results

When she clicks the link from my main page she she can get in.

Below are the links.. password is Lee

Link created in email on sytist:
http://www.roseschallerphoto.com/photosbyrose/view-your-images/weddings/meredith_and_kennys_wedding_photos/

Link from main page just prompting password
http://roseschallerphoto.com/photosbyrose/view-your-images/


Tim - PicturesPro.com
11965 posts
admin
Mon Sep 30, 19
7:10 AM
I am unable to duplicate that happening on another site. What version of Sytist are you using and does it happen to another page?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Rose Schaller
10 posts
Mon Sep 30, 19
11:55 AM
I am version 3.6.1

I just put a new gallery live today and the link appears to work. I'm not sure why this gallery it is not working.
Tim - PicturesPro.com
11965 posts
admin
Tue Oct 01, 19
5:43 AM
Maybe you have a space before or after the password where you have entered in the admin.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close