If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.5.3Sytist Manual | Sytist Articles 

Cannot Save Changes Made To Section Or Page - Missing The Save Button !

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Trina Julius
9 posts
Mon Dec 17, 18
8:25 AM
Hey - just noticed this evening that I cannot make changes to my website pages or sections/galleries etc as there is no active save button to make sure the changes occur. Am I missing something ? I have just tried creating a new page and also tried a new section it won't save !
Tim - PicturesPro.com
11336 posts
admin
Mon Dec 17, 18
11:32 AM
Try closing out your browser completely and try again. I can't think of any reason for the save buttons not to be showing.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Craig Milne
6 posts
Sun Jan 06, 19
6:11 PM
When using Microsoft edge or firefox I have no save button in the page designer. I have tried this over a number of days and it is still the same.
Vance Birno
67 posts
Sun Jan 06, 19
9:13 PM
Craig, I do not normally use firefox but i just downloaded it and it works fine. I have included a photo, look at the bottom do you see this bar? If you do, click the arrow that will bring up the save and exit buttons. seems to be a browser issue and not the program. Could be those two brosers are considering that a pop up, not sure why but just a thought.
Attached Photos

Craig Milne
6 posts
Sun Jan 06, 19
9:24 PM
Vance thanks for the reply. There are no buttons in that area of the page designer pop up window. Pop ups have been "turned on" in the browser and still nothing.
Vance Birno
67 posts
Sun Jan 06, 19
10:02 PM
No Problem Craig, i am new to this program my self and have encountered a few quarks. If you are not to far along with your design try a different template or within that template try a different page layout style, it could just be a specific template causing the issue. I have done website design for a while and worked with a ton of different programs and have encountered similar situations where even your browser cache has caused problems. So i would start with browser cache and delete all web pages visited first, next i would try a different page layout style, then if that does not work a different template. Also make sure to backup and optimize your site in the admin area atleast twice a month once you have a solid site. Hope this helps, keep me posted just in case i run in to the same problem down the road.

Vance
Tim - PicturesPro.com
11336 posts
admin
Mon Jan 07, 19
4:30 AM
Craig, post or email me a screenshot of what you are seeing where there is no save button.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Craig Milne
6 posts
Mon Jan 07, 19
4:36 AM
I am only new to this so I may be doing something wrong.
Attached Photos

Tim - PicturesPro.com
11336 posts
admin
Mon Jan 07, 19
5:07 AM
How about emailing me the link to your Sytist admin with the username and password so I can test it out.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Craig Milne
6 posts
Mon Jan 07, 19
3:52 PM
Tim, email has been sent with log in details.
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close