If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 4.0.2 | Sytist Manual | Sytist Articles 

Credit Card Payment Stopped Working

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Art Solomon
2 posts
Thu Nov 04, 21
1:54 PM
My credit card payment option stopped working. I have checked the settings and them seem to be correct to me. Any ideas?
Tim - PicturesPro.com
13955 posts
admin
Fri Nov 05, 21
4:19 AM
Which credit card option?

Are you getting an error message and if so what is it?

What did you change before it stopped working?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Art Solomon
2 posts
Fri Nov 05, 21
2:57 PM
NO error message. they click credit card payment and you cannot go any farther. There is no place to put in cc info.
I upgraded but I have not changed anything that I know of

Art
Tim - PicturesPro.com
13955 posts
admin
Sat Nov 06, 21
6:15 AM
Which credit card option?

Square?
Stripe?
Authorize.net?
Something else?

Sounds like maybe you are using Square and not over a secure URL (httpS). If so make sure you have a SSL installed and force httpS into the URL:
https://www.picturespro.com/sytist-manual/installation/forcing-site-to-use-ssl-https/

Your host may be able to help with that.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2021 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close