If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 3.8.4 | Sytist Manual | Sytist Articles 

Upload Watermark Error

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
yee mei lee
3 posts
Tue Mar 09, 21
9:37 PM
Hi, I'm having problem in uploading my own watermark.
Attached the error for your reference.
Attached Photos

Tim - PicturesPro.com
13398 posts
admin
Wed Mar 10, 21
5:28 AM
That looks like something in your watermark file is triggering "mod security" on the server. Mod security is good but also has false positives. You would need to contact your host to whilelist the rule you are triggering.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
yeemei lee
4 posts
Fri Mar 12, 21
8:58 PM
Hi, I've turn off "mod security" on web hosting server. I still hit the same error when uploading my own watermark.
Please advise. Thanks.
Tim - PicturesPro.com
13398 posts
admin
Mon Mar 15, 21
4:40 AM
The error in your screenshot references wordfence so that is probably the culprit.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close