If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below. Sytist Manual | Sytist Articles | Facebook Page.

More Ways For Clients To View Their Galleries.

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
ADNCDN
141 posts
Sun Jan 07, 18
9:20 AM
Is this just me, or is it strange that a client can't see galleries that they are "tagged" in? I have a client who wants to view the images that are associated with her. I have created galleries that have her as the gallery owner for example, they aren't listed plainly on the site because I don't want them to be found by the general public. But then she can only find them by looking up the link in a mail I sent her at one time. If she goes under "my account" she will only see the proof listings or her orders or her favorites. But my suggestion would be for her to be able to see galleries her name is associated with as well. Either as a owner or someone who is tagged in a gallery.
I have included an image of what admin can see. I think this is something that the client should be able to view as well. Would make things a whole lot easier for the client.
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
9611 posts
admin
Mon Jan 08, 18
4:49 AM
If they click "Find My Photos" on the my account page, they will see the galleries they have access to.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
ADNCDN
141 posts
Mon Jan 08, 18
7:17 AM
Where is that on mobile?
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
9611 posts
admin
Mon Jan 08, 18
7:31 AM
here
Attached Photos
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
ADNCDN
141 posts
Mon Jan 08, 18
11:10 AM
I don’t have that. Is that a setting I need to activate?
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
9611 posts
admin
Mon Jan 08, 18
11:30 AM
It's because you have hidden it with the additional CSS you have added in your theme

#account-my-photos { display: none; }

 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
ADNCDN
141 posts
Mon Jan 08, 18
11:48 AM
Thanks, Tim. That must have been a temp fix from an earlier build. Thanks for finding the issue. I will pass this along to clients now.
 
 
 
 
 
Loading more pages
Loading more pages
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 
©2003 - 2017 Grissett, LLC. All Rights Reserved.
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close