If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below. Sytist Manual | Sytist Articles | Facebook Page.

Music Not Starting When Slide Show Starts

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Cynthia Dover
Fri Oct 13, 17
9:27 AM
I have music that is added to my galleries. The music does not start immediately when the slide show begins. I have to stop the slide show and then begin it again for it to start playing.
Thank you,
Cindy
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
admin
Sun Oct 15, 17
7:02 AM
The music option and slideshow really don't go together. They are separate and probably won't start at the same time. Also, on mobile, the music won't start until the user clicks the sound icon.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Cynthia Dover
Wed Oct 25, 17
3:49 PM
HI Tim,
The music is not starting at all when the gallery starts. It used to not start until the 2nd or 3rd slide - but now it does not start at all. I understand on the mobile site - but always has worked on the computer.
Thanks
Cindy
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
admin
Thu Oct 26, 17
11:06 AM
Can you post a link to a page that you have added audio?
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Cynthia Dover
Fri Oct 27, 17
2:15 PM
I emailed you the information
 
 
 
 
 
Tim - PicturesPro.com
admin
Sun Oct 29, 17
8:29 AM
I tested in Firefox, Chrome and Edge and the music started right up in each browser.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com

Loading more pages
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 
©2003 - 2017 Grissett, LLC. All Rights Reserved.
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close