If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below. Sytist Manual | Sytist Articles | Facebook Page.

Manual Invoices Not Showing On Reports

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Aaron W
Wed Feb 15, 17
1:00 PM
Hi, when I manually create an invoice, and it has an associated payment, the order number isn't showing up on the report for the relevant time period. The order number is just skipped over and the sale isn't included in the report. Is there a way to fix this? Thanks!
Tim - PicturesPro.com
admin
Thu Feb 16, 17
5:06 AM
The sales reports are based on payment dates, not the date of the invoice. So maybe the payment date isn't in the time frame.

Now if this is a payment on a payment schedule, where there are multiple payments on the invoice, they currently aren't showing on the reports and something I have on my to-do list to work on.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Aaron W
Thu Feb 16, 17
11:20 AM
The manually entered order I'm looking at occurred during the time period of the report, and was paid for in full with credit. But the report is skipping over the order number and that order is not reflected in the report. That's why it's confusing.
Edited Thu Feb 16, 17 11:33 AM by Aaron W
Tim - PicturesPro.com
admin
Fri Feb 17, 17
5:37 AM
If you created an invoice, then edited so it was paid by credit, then there is no payment date. You would need to click the edit payment for the invoice and add a payment of 0.00 and give it the date.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Aaron W
Fri Feb 17, 17
11:25 AM
I see. OK, I manually entered a payment of 0. That did it. The order is showing up on the report now. Thank you!

Loading more pages
Sign up for email promotions.
Your information is safe with us and won't be shared.
Thank you for signing up!
 
©2003 - 2017 Grissett, LLC. All Rights Reserved.
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close