If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below.
Current Version: 4.3.1 | Sytist Manual | Sytist Articles  | Common  Issues | EMAIL SENDING / RECEIVING TROUBLESHOOTING

Pre-registration To Gallery Not Working/paid Upgrade Wont Upgrade

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Sylvia Fife
27 posts
Thu Sep 15, 22
12:46 AM
Hi

I am on Sytist Version 4.0.2 and i tried having someone pr-register
from a mobile phone and it wont register on my admin that they pre-resitered for a gallery. It shows them they are per-registered but it does not show on my admin. I went ahead an purchased the update hoping this would fix it but it did not fix the issue. Unfortunately I did not follow directions ended up sending you a contact form instead of posting my support issue here sorry about that. But now I have a 2nd problem I cant even refresh on homepage my homepage keeps saying I have no more updates left even-thou I have purchased it. Now I did switch to 8.1 php tonight as that s what the change log said to do at the go daddy so not sure if it all needs to to take effect? Anyhow sorry about not sending ticket in the right way. Please help.
Edited Thu Sep 15, 22 12:52 AM by Sylvia Fife
Tim - PicturesPro.com
14890 posts
admin
Thu Sep 15, 22
6:06 AM
You need to change the PHP version back to 7.4 BEFORE doing the update. 4.1+ is compatible with PHP 8, not 4.0.2.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Sylvia Fife
27 posts
Thu Sep 15, 22
8:48 AM
I changed PHP to 7.4 enabled the zip got it to download and isntall so it seemed and install it said all i had to do is refresh I did and install isnt applying. I see there is a message Your error log (errors.txt) is greater than 10MB (16.48MB). Consider deleting that file here.should I delete that? or do you want me to keep it I also tried going and changing PHP to 8 and refreshing and 8.1 and refreshing and its not showing installed. I now cant seem to access the pre-registration gallery to edit it and I cant log in using firefox it seemed to not have kicked me out from chrome so I am still able to be logged in back end. Please help.

Update: now all of a sudden I can log in on the other browser but the home page on the bottom says I am 4.02 but within the gallery when I go view it it says in the footer 4.2 so i dont know what it going on I still have to blue banner saying to update though.
Edited Thu Sep 15, 22 8:53 AM by Sylvia Fife
Tim - PicturesPro.com
14890 posts
admin
Thu Sep 15, 22
10:09 AM

You can email me the following for me to look into it:

1) The link / URL to your Sytist admin (where you log into your Sytist admin).

2) The admin username and password (or create me an admin account by clicking Admins in the upper right corner of the admin pages).
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Sylvia Fife
27 posts
Thu Sep 15, 22
10:29 AM
i just tried adding uou and saved but you arent showing up on list its like it didnt register I addded you
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2021 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close