If you have a support question or comment, click the Post New Topic link below. Sytist Manual | Sytist Articles | Facebook Page.

I Switched Servers Now My Homepage Pics Don't Show

 
Please log in or Create an account to post or reply to topics.
 
Micki K
14 posts
Fri Mar 15, 19
2:11 PM
I switched servers and we have had some (several problems). One we had to do a redirect from my main site because the site mickikphotography.com was totally messed up in the transfer. So I am just using the clients.mickikphotography.com (which is just usually the cart). The photos on the main page will only show in non SSL...so http://clients.mickikphotography.com vs: https://clients.mickikphotography.com

What have I done incorrectly?

Tim - PicturesPro.com
10892 posts
admin
Sat Mar 16, 19
5:06 AM
All of the images when using httpS are returning a 403 server error, which is usually Mod Security. Never seen that before and you will need to have your host look into it.
 
 
 
 
 
Tim Grissett, DIA - PicturesPro.com || My Email Address: info@picturespro.com
Loading more pages
Loading more pages

Sign up for email promotions.

Your information is safe with us and won't be shared.

Thank you for signing up!

 
©2003 - 2019 Grissett, LLC. All Rights Reserved.

By continuing to browse or by clicking Accept Cookies, you agree to the storing of cookies on your device necessary to provide you with the services available through our website.

    Accept   Privacy & Cookie Policy
Loading More Photos
Scroll To Top
Close Window
Loading
Close